Na skok do termálnej vody, do mesta plného historických pamiatok aj na medzinárodne známu cyklotrasu budete mať len z Penziónu László. Ubytujte sa v jeho útulných dvojlôžkových izbách a užite si všetko, čo pre vás milý personál pripraví - výborné raňajky i vstup do blízkych termálov Sá-Ra, alebo sa rovno nechajte zlákať výletmi z turistických letákov. Z bohatej ponuky si nebudete vedieť vybrať, kam skôr.

O ubytovaní

Penzión László sa nachádza v príjemnom kúpeľnom mestečku Hegykő. Len pár minút chôdze od penziónu nájdete kúpeľný areál Sá-Ra Termál (1,5 km). Dokonalý odpočinok zažijete tiež v kúpeľoch Balf (10 km), ktoré ponúkajú nádherné panoramatické výhľady na okolité Lőverské vrchy či dokonca až na rakúske Alpy. Za nádhernou prírodou sa vydajte k neďalekému Neziderskému jazeru (5 km), ktoré je na Zozname svetového dedičstva UNESCO. Blízke mesto Šoproň (15 km) je plné historických pamiatok a ako na dlani ho uvidíte zo známej Požiarnej veže.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe. Každá izba je vybavená televíziou, chladničkou, WiFi pripojením, mikrovlnnou rúrou a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno sa môžete tešiť na kontinentálne raňajky. Na želanie vám tiež radi pripravia raňajkový balíček, ktorý vám dodá energiu pri výletoch.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni si oddýchnete v infrasaune.

László Panzió

László Panzió

Akác utca 31. , Fertőhomok
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
SOPGEO 2001 Kft. IČ: 0809010036


+36 30 307 0368

irisz1b@t-online.hu

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Úschovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,4 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1,4 km