Užite si parádnu letnú dovolenku v Chorvátsku v letovisku Vodice. Čaká vás ubytovanie v luxusnom Hoteli Villa Arausana & Antonina ****, ktorý nájdete priamo na pláži a len kúsok od centra mesta, barov a reštaurácií. V cene je chutná polpenzia formou bufetu, vstup do vonkajšieho bazéna a využitie lehátok. Deti do 7 rokov majú pobyt zdarma.

O ubytovaní

Hotel Villa Arausana & Antonina **** sa nachádza v chorvátskom meste Vodice, známom a veľmi obľúbenom letovisku v Dalmácii. Hotel sa nachádza priamo na pláži a len niekoľko metrov od mora. Ak vám pláž priamo pri hoteli nestačí, vyskúšajte napríklad obľúbenú pláž Punta (300 m) ocenenú Modrou vlajkou za mimoriadne čisté prostredie. Blízko budete mať aj do centra mesta, k barom, reštauráciám a kaviarňam. Za pozornosť stojí aj Carićova veža (700 m), pôvodne obranná stavba zo 17. storočia, na ktorej nádvorí sa dnes pravidelne konajú rôzne kultúrne podujatia. Pozrieť si môžete aj krásny Kostol svätého Kríža (750 m).

Po promenáde sa môžete prejsť aj do okolitých miest, hneď vedľa sa nachádza pokojná Srima (3,9 km) s krásnou plážou (ocenenou aj Modrou vlajkou) a na druhej strane nájdete rybársku dedinku Tribunj (2,6 km). Na dlhší výlet sa môžete vydať do Národného parku Krka (23,5 km) s nádhernými Skradinskými vodopádmi širokými 200-400 metrov alebo do Národného parku Kornati, ktorý tvorí 147 ostrovov, ostrovčekov a útesov. Môžete tiež preskúmať okolité ostrovy. Napríklad na ostrove Kaprije (44,5 km) môžete ochutnať miestne kapary, ktoré mu dali meno.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v útulnej klimatizovanej izbe s vlastnou kúpeľňou. Všetky izby sú moderné a majú interiér v upokojujúcich neutrálnych tónoch. V celej izbe budete mať k dispozícii aj WiFi pripojenie.

Izba Classic s balkónom má rozlohu 18 m² a je orientovaná na more (ale bez výhľadu na more). Je vybavená pohodlnou manželskou posteľou, LCD TV, minibarom, trezorom a písacím stolom. V kúpeľni je sprchovací kút, sušič vlasov a toaletné potreby. Tešiť sa samozrejme môžete aj na súkromný balkón.

Izba Sea View Classic je v podstate rovnaká ako predchádzajúca možnosť, a to veľkosťou aj vybavením (manželská posteľ, TV, minibar, trezor, písací stôl, sušič vlasov, toaletné potreby). Jediným rozdielom je, že z okien a balkóna izby budete mať výhľad priamo na morskú hladinu.

Izba Superior (22 m²) je v porovnaní s izbami Classic vybavená rozkladacou pohovkou, ktorú možno využiť ako prístelku pre deti alebo tretiu osobu. Izba má balkón (bez výhľadu na more), písací stôl, TV, minibar, trezor a kúpeľňu so sprchovacím kútom, sušičom vlasov a toaletnými potrebami.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli sa nachádza reštaurácia a bar La Belle Vie s vnútornou a vonkajšou časťou. Vychutnajte si chutné raňajky a večere formou bufetu. Počas dňa si môžete vychutnať občerstvenie, kávu s dezertom alebo kokteil a večer sa tu konajú podujatia so živou hudbou.

Kde budete relaxovať?

Na relaxáciu slúži vonkajší bazén, do ktorého máte neobmedzený prístup. Využívať môžete aj ležadlá, ktoré sú umiestnené okolo bazéna a pri bare s výhľadom na more.

Hotel Villa Arausana & Antonina ****

Hotel Villa Arausana & Antonina ****

Grgura Ninskog 6-8 , Vodice
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Rudan D.O.O. IČ: MB00699837


+385 22 460 677

arausana.antonina@rudan.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 7 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Minibar
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
9 km
Vzdialenosť od mora
0,2 km
Zastávka
2,4 km
Aquapark
11 km